Lajmet e fundit

aku

AKU BLLOKON NJË SASI MISHI PULE ME ORIGJINË NGA BRAZILI , ME PREZENCË TË SALMONELLA SPP

Tiranë më 15.05.2017 Njoftim për Media Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, referuar urdhrit 131 datë 4.4.2017 të Ministrit të Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave,” për importin e ngarkesave të produkteve me ...

Lexo më shumë

Aktivitete

05_new

Foto Galeria