Skip to content
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • Urdhra
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • EFSA
    • Pyetje të shpeshta
  • Publikime
Menu
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • Urdhra
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • EFSA
    • Pyetje të shpeshta
  • Publikime
Twitter Facebook Instagram

Check-Lista

Check-Lista

  • Listë Verifikimi mbi kërkesat për tregtimin me pakicë të PMB-ve
  • Listë-Verifikimi mbi kërkesat për ambalazhimin dhe etiketimin e PMB-ve
  • Listë Verifikimi mjetet e transportit
  • Listë Verifikimi Thertore - IQ dhjetor 2021
  • Listë Verifikimi Thertore Shpendët
  • Listë Verfikimi Peshku
  • Listë Verifikimi Qendra Purifikimi të midhjeve
  • Listë Verifikimi Anijet e Peshkimit IQ ftohese
  • Listë Verifikimi Anijet e Peshkimit IQ ngrirese ftohese
  • Listë Verifikimi baza frigoriferike Qershor 2021
  • Listë Verifikimi mbi Kërkesat për tregëtimin me shumicë të PMB-ve
  • Listë Verifikimi mbi kërkesat për ambalazhimin, etiketimin dhe tregtimin me shumicë të PMB-ve
  • Listë Verifikimi njësitë e tregtimit e Bulmetit
  • Listë Verifikimi për njësitë e tregtimit të mishit
  • Listë Verifikimi Përpunim Qumështi
  • Listë Verifikimi Ushqimi për kafshë
  • Listë Verifikimi për Stabilimentet e grumbullimit, seleksionimit dhe Qendrat e paketimit të Vezëve
  • Listë Verifikimi Kërkesat e përgjithshme të higjenës
  • Listë Verifikimi mbi kërkesat e përpunimit industrial, prodhimin e produkteve të duhanit, tregtimit të duhanit
  • Listë Verifikimi mbi kërkesat për prodhimin dhe tregtimin e MMSHB-ve dhe bimëve zbukuruese
  • Lista e Verifikimit mbi kërkesat për importin, tregtimin, transportin, ruajtjen, etiketimin e produkteve plehëruese

Pyetje?

Na kontaktoni nëpërmjet e-mail ose numrit të telefonit.
  • 0800 7575
  • info@aku.gov.al
  • Rruga. "Bardhyl", Ndërtesa nr. 93, Njësia Administrative Nr.3. Tiranë

Autoriteti Kombetar i Ushqimit

  • Politikat e Privatësisë
  • Kontaktoni
  • Mundësi Punësimi

Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Menu
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • Urdhra
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • EFSA
    • Pyetje të shpeshta
  • Publikime
Twitter Facebook Instagram