Category Archives: Lajmet e fundit

14 Sep
0

AKU NDALON HYRJEN E 46.2 TON PRODUKTE TË PASIGURTA NGA BRAZILI PËR NË TERRITORIN SHQIPTAR DHE NDËSHKON ME 5.5 MILION LEKË KUNDRAVAJTJET LIGJORE NË 3 SUPERMARKETE NË TIRANË

  Në vijim të zbatimit të Planit të Kontrolleve Zyrtare dhe sinjalizimeve të ardhura nga qytetarë dhe sistemi europian i njoftimit të shpejtë, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet në subjektet që importojnë dhe tregtojnë produkte ushqimore, me qëllim mbrojtjen ...

Lexo më shumë
07 Sep
0

AKU BLLOKON ME DHJETRA KG MISH TË PASIGURT, GJOBIT ME 1.1 MILION LEKË 3 SUBJEKTE DHE IU NDËRPRET AKTIVITETIN 2 PREJ TYRE: NJËSI TREGTIMI, KAMPING DHE PICERI ME KUSHTE TË PAPËRSHTATSHME HIGJENO-SANITARE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet rigoroze në të gjithë vendin edhe në këtë fund-sezoni, me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore dhe shmangien e praktikave mashtruese në dëm të shëndetit dhe interesit të konsumatorëve. Kështu, nga kontrollet e kryera nga ...

Lexo më shumë
31 Aug
0

AKU BLLOKON 27.642 TON PRODUKTE TË PASIGURTA, NDËSHKON ME 3.5 MILION LEKË GJOBË KUNDRAVAJTJET NË 3 SUBJEKTE DHE NDËRPRET AKTIVITETIN E 2 PREJ TYRE

Autoritetit Kombëtar i Ushqimit ka kryer një sërë kontrollesh të njëpasnjëshme për monitorimin e cilësisë dhe efektivitetit të kontrolleve zyrtare, si në terren, ashtu edhe në Pikat e Inspektimit Kufitar, me qëllim mbrojtjen e shëndetit dhe interesit të konsumatorëve, si ...

Lexo më shumë
29 Aug
0

AKU BLLOKON 141.6 TON PRODUKTE TË PASIGURTA, NDËSHKON ME 3.15 MILION LEKË KUNDRAVAJTJET DHE I BLLOKON AKTIVITETIN SUBJEKTIT

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet në të gjithë hallkat e zinxhirit ushqimor duke monitoruar zbatimin e kërkesave ligjore nga operatorët e biznesit ushqimor në funksion të sigurisë ushqimore dhe mbajtjes pastër të tregjeve nga produktet e pasigurta për konsum ...

Lexo më shumë
23 Aug
0

AKU NDALON HYRJEN E 387.1 TON PRODUKTEVE USHQIMORE TË PASIGURTA NË TERRITORIN SHQIPTAR: 234.5 TON MISH JANË KTHYER NË VENDIN E ORIGJINËS DHE 152.6 TON TË TJERA JANË NË PROCES KTHIMI

Në kuadër të mbarëvajtjes të sezonit turistik veror, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon monitorimet rigoroze për cilësinë dhe efektivitetin e kontrolleve zyrtare të ushqimit, si në terren, ashtu dhe në Pikat e Inspektimit Kufitar. Kontrollet e kryera nga inspektorët e ...

Lexo më shumë