Category Archives: Lajmet e fundit

logo AKU
15 May
0

AKU BLLOKON 762 KG PRODUKTE JASHTË AFATIT TË PËRDORIMIT NË PIK MORINË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet e rrepta ndaj subjekteve që tentojnë të tregtojnë produkte ushqimore të pasigurta. Së fundmi, është goditur një tjetër rast në Pikën e Inspektimit Kufitar në Morinë, ku janë bllokuar 762 kg produkte ushqimore jashtë ...

Lexo më shumë
14 May
0

AKU/ GJOBË SUBJEKTIT DHE BLLOKIM I 17.5 TON FARË MISRI

Në vazhdim të kontrolleve intensive, për të gjitha kategoritë e ushqimeve dhe produkteve, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka bllokuar me destinacion asgjësimin e sasisë prej 17.5 ton farë misri. Fillimisht, nga drejtoria rajonale e AKU në Elbasan janë kryer kontrolle ...

Lexo më shumë
13 May
0

AKU/ PËRMBLEDHJE E VEPRIMTARISË JAVORE (03-09 Maj)

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të përmbushjes së misionit të tij për mbrojtjen e shëndetit dhe interesit të konsumatorit, gjatë kësaj jave ka kryer veprimtaritë e përmbledhura si më poshtë:  janë realizuar 1,820 kontrolle zyrtare në total (532 ...

Lexo më shumë
11 May
0

AKU/ AKSION NË BASHKËPUNIM ME DPB, GJOBA DHE BLLOKIM PRODUKTI NË FURNITORËT E IEVP DRENOVË DHE TIRANË

Në kuadër të bashkëpunimit institucional mes Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve për garantimin e sigurisë së ushqimit që u shërbehet një kategorie specifike konsumatori, janë ndërmarrë dy kontrolle zyrtare: Më datën 02.05.2019, trupa inspektuese e ...

Lexo më shumë
logo AKU
10 May
0

AKU NË SHKODËR, GJOBË DHE BLLOKIM AKTIVITETI PËR SUBJEKTIN QË TREGTONTE NË OBORRIN E SHKOLLËS

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, pas vënies në dijeni nga drejtuesit e shkollës 9-vjeçare “Branko Kadia”, në Shkodër, të cilët shprehën shqetësimin për pasigurinë e ushqimeve të gatshme që tregtohen nga një subjekt në oborrin e shkollës, ndërrmori një inspektim në ...

Lexo më shumë