Category Archives: Lajmet e fundit

11 Nov
0

AKU – AKSION PËR TË LUFTUAR MASHTRIMIN USHQIMOR

  AKU, sektori i Monitorimit dhe Mashtrimit Ushqimor në bashkëpunim me institucione të tjera ligjzbatuese si dhe Policinë e Shtetit, bëri të mundur finalizimin e aksionit të kryer mbi informacione të marra për të luftuar informalitetin e operatorëve të biznesit ...

Lexo më shumë
09 Nov
0

AKU ditën e sotme ushtroi 162 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU

  AKU ditën e sotme ushtroi 162 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU si: markete, ambalazhim mjalti, përpunim vezë e lëngët, baxho, tregtim fruta-perime, tregtim produkte mishi, përpunim të produkteve të peshkut, sallameri, etj.   Drejtoritë ...

Lexo më shumë
08 Nov
0

AKU sot ushtroi 164 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU

  AKU sot ushtroi 164 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU si: markete, bar-restorante, baxho, tregtim fruta-perime, tregtim produkte mishi, përpunim të produkteve të peshkut, përpunim i produkteve të duhanit etj.   Drejtoritë Rajonale të AKU- ...

Lexo më shumë
05 Nov
0

AKU ditën e sotme ushtroi 124 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU

  AKU ditën e sotme ushtroi 124 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU si: markete, bar-restorante, baxho, tregtim fruta-perime, tregtim produkte mishi, përpunim të produkteve të peshkut, përpunim i produkteve të duhanit etj.   Drejtoritë Rajonale ...

Lexo më shumë
04 Nov
0

AKU ditën e sotme ushtroi 155 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU

AKU ditën e sotme ushtroi 155 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU si: furra buke, depo farmaceutike, ambalazhim produkte të ndryshme ushqimore, stabiliment përpunim mishi, qendër shpërndarje midhje, kopshte dhe çerdhe, fabrikë uji, tregtim peshku, etj. ...

Lexo më shumë