Category Archives: Lajmet e fundit

13 Sep
0

Sot AKU ka kryer 133 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë
10 Sep
0

Sot AKU ka kryer 109 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë
10 Sep
0

Njoftim nga sistemi RASFF i kategorisë: Alert me temë: “Prani e Oksidit të Etilenit në përbërësin e përdorur për prodhimin e akullores” në të cilin Shqipëria është etiketuar për ndjekje

Njoftim nga sistemi RASFF i kategorisë: Alert me temë: “Prani e Oksidit të Etilenit në përbërësin e përdorur për prodhimin e akullores”  në të cilin Shqipëria është etiketuar për ndjekje Detajet e Produktit 8 MINICONI VAN / CIOC 140G MILKA                              ...

Lexo më shumë
09 Sep
0

Sot AKU ka kryer 145 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë
08 Sep
0

Sot AKU ka kryer 181 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë