Category Archives: Lajmet e fundit

15 Aug
0

AKU KONTRROLL TË FORTË, 9 SUBJEKTE NË SHKELJE TË SIGURISË USHQIMORE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në këtë periudhë të temperaturave të larta e shtimit të volumit të tregtisë në kuadër të sezonit turistik, është në çdo kohë në aksion për identifikimin, kontrollin, evidentimin, dënimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme ...

Lexo më shumë
13 Aug
0

AKU KUDO NË VEPRIM, KËTË HERË NË QARQET VLORË, BERAT, GJIROKASTËR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka shtuar vëmendjen në marketet e zonave rurale duke bërë të mundur ndalimin e tregtimit të ushqimeve të skaduara dhe duke garantuar tek konsumatori sigurinë ushqimore. Konkretisht, DRAKU Gjirokastër dhe Berat kanë zgjeruar më tej kontrollin ...

Lexo më shumë
13 Aug
0

AUTORITETI KOMBËTAR I USHQIMIT KUDO NË VEPRIM, KËTË HERË NË KORÇË

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në këtë periudhë të temperaturave të larta e shtimit të volumit të tregtisë në kuadër të sezonit turistik, është në çdo kohë në aksion për identifikimin, kontrollin, evidentimin, dënimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme ...

Lexo më shumë
13 Aug
0

AKU NIS NJË TJETËR AKSION TË RËNDËSISHËM, KONTROLL MARKETEVE NË ZONAT RURALE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka shtuar vëmendjen në marketet e zonave rurale duke bërë të mundur ndalimin e tregtimit të ushqimeve të skaduara dhe duke garantuar tek konsumatori sigurinë ushqimore. Konkretisht, DRAKU Dibër ka nisur kontrollin e të gjitha supermarketeve ...

Lexo më shumë
10 Aug
0

AKU TAKIM ME SUBJEKTET EKSPORTUESE TË PRODUKTEVE TË PESHKIMIT NË KUADËR TË SIGURISË USHQIMORE

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zhvilluar gjatë ditës së sotme në ambientet e Drejtorisë së Përgjithshme të AKU takim me subjektet eksportuese të produkteve të peshkimit me fokus shkëmbim idesh në kuadër të sigurisë ushqimore gjatë sezonit veror. Në takim ...

Lexo më shumë