Category Archives: Lajmet e fundit

27 Sep
0

Higjiena në kuzhinë

10 rekomandime për të shmangur helmimin ushqimor Ushqimi i ruajtur jo siç duhet ose i gatuar në mënyrë të pamjaftueshme, ose kontaminimi i tërthortë midis ushqimeve, mund të na sëmurin. Pra, cilat rregulla duhet të ndjekim për të zvogëluar rreziqet ...

Lexo më shumë
24 Sep
0

Sot AKU ka kryer 119 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme,

Sot AKU ka kryer 119 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme, si subjekte me aktivitet: furrë buke, pastiçeri, prodhim vere, supermarket, restorant, çerdhe, etj.   Drejtoritë Rajonale të AKU- ...

Lexo më shumë
23 Sep
0

Sot AKU ka kryer 111 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

Sot AKU ka kryer 111 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme, si subjekte me aktivitet: furrë buke, restorant, kopësht, magazinë ushqimore, fast food, njësi tregtimi fruta perime, stabiliment peshku, ...

Lexo më shumë
22 Sep
0

Sot AKU ka kryer 128 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

Sot AKU ka kryer 128 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme, si subjekte me aktivitet: furrë buke, market, restorant, prodhim/ambalazhim vere, fast food, etj.   Drejtoritë Rajonale të AKU- ...

Lexo më shumë
21 Sep
0

Sot AKU ka kryer 139 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë