AKU me OBU-të në Shkodër bashkë për sigurinë ushqimore

AKU ka vijuar në Shkodër me përforcimin e marrëdhënies me OBU-të, duke e ridimensionuar në planin institucional me fushatën ndërgjegjësuese, me qëllim aftësimin gjithnjë e më tepër për të operuar në përputhje me kërkesat ligjore.

Kjo fushatë sensibilizuese po prek kategori të ndryshme të biznesit ushqimor, në të drejtat dhe detyrimet e tyre, kërkesat e gjurmimit të ushqimeve, kërkesat për sistemin e vetëkontrollit etj.

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme