Fushata ndërgjegjësuese për trajnimin e Operatorëve të Biznesit Ushqimor në Tiranë

Fushata ndërgjegjësuese për trajnimin e Operatorëve të Biznesit Ushqimor, ka vijuar në qarkun e Tiranës, me takimin e Shoqatës së Prodhuesve Shqiptarë.

Gjatë takimit u trajtuan çështje që lidhen me kuadrin ligjor, kërkesat për eksportin dhe importin, si dhe etiketimin e produkteve ushqimore.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit përveç detyrimit ligjor për ushtrimin e kontrolleve zyrtare, ka edhe qasje këshilluese ndaj bizneseve ushqimore në përmbushjen e kërkesave bazuar legjislacionit në fuqi.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme