Fushata ndërgjegjësuese për trajnimin e Operatorëve të Biznesit Ushqimor në Lezhë

Ndërgjegjësimi i biznesit ushqimor, është një nga hapat e rëndësishëm që ka ndërmarrë AKU në përmbushje të kërkesave ligjore, për të siguruar funksion efektiv të çdo hallke të zinxhirit ushqimor.

Në Lezhë ishte ndalimi i radhës ku me biznesin ushqimor vendas, u diskutua mbi kërkesat e gjurmimit të ushqimeve, përgjegjësitë dhe të drejtat e OBU-ve, si dhe kërkesat për sistemin e vetëkontrollit të OBU-ve.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme