Fushata ndërgjegjësuese për trajnimin e Operatorëve të Biznesit Ushqimor në Berat

Në Berat, ka vijuar fushata për trajnimin e operatorëve te biznesit ushqimor, me aktivitete stabilimente përpunim qumështi/prodhime me bazë qumështi, përpunim frutash dhe vaji, furra buke dhe pastiçeri etj.

U trajtuan detyrimet e subjekteve, mbi kërkesat e gjurmimit të ushqimeve, përgjegjësive ligjore për subjektet që nuk plotësojnë kërkesat ligjore, si dhe kërkesat për sistemin e vetëkontrollit të OBU-ve.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme