AKU ka vijuar fushatën ndërgjegjësuese për OBU-të në qarkun e Korçës

AKU ka vijuar fushatën ndërgjegjësuese të Operatorëve të Biznesit Ushqimor, në qarkun e Korçës.

Gjatë takimit u diskutuan çështje lidhur me kuadrin ligjor, importin dhe eksportin e ushqimeve, përgjegjësitë e operatorit të biznesit ushqimor si dhe kërkesat për etiketimin e ushqimit.

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme