“Pakti për Universitetin” për mbështetjen studentore, të Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Shkencave të Natyrës, pranë Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

“Pakti për Universitetin” për mbështetjen studentore, të Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe Universitetit të Shkencave të Natyrës, pranë Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, ka vijuar gjatë ditës së sotme me praktikat profesionale.

Inspektorët e DRAKU Tiranë njohën studentët me praktikat e strukturuara të kampionimit dhe eksportit të peshkut, si dhe inspektimin në stabilimentet prodhuese.

Do jemi bashkë në rrugën e zhvillimit dhe inovacionit në shërbim të sigurisë ushqimore.

#BashkëpërSigurinëUshqimore  #AutoritetiKombëtarIUshqimit #TrajnimStudentor

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme