Takim pune i Drejtorit të Përgjithshëm të AKU-së me Kryebashkiakun e Tiranës Z. Veliaj

Në vazhdën e takimeve bilaterale me kryebashkiakët në të gjithë vendin Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Z. Edmond Rrushi është pritur në një takim pune nga Kryebashkiaku i Tiranës Z. Erion Veliaj.

Gjatë takimit u prekën cështjet e bashkëpunimit ndërinstitucional në drejtim fuqizimit të tij, gjë e cila do të garantojë sigurinë ushqimore për konsumatorin kryeqytetas.

Kryebashkiaku Veliaj mirëpriti perspektivën e bashkëpunimit të ndersjelltë dhe po ashtu garantoi angazhimin maksimal të strukturave të Bashkisë Tiranë në trajtimin efiçent të aspekteve të këtij bashkëpunimi.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.