Takimet për platformën për sigurinë ushqimore në Berat

Takimet për platformën për sigurinë ushqimore, po prekin çdo bashki në të gjitha qarqet e vendit, për të parë nga afër problemet dhe bashkërenduar punën.

Në Berat Drejtori i Përgjithshëm Z. Edmond Rrushi takoi Kryetarin e Bashkisë Z. Ervin Demo, nga ku u diskutua për situatën e tregjeve dhe punën që po bëhej në Berat për hapjen e tregut të ri, me kushte dhe standarde të sigurisë ushqimore

Therja e kafshëve në ambiente të palicencuara, mbetet çështje urgjente për t’u zgjidhur, duke bashkëpunuar ngushtë edhe me Autoritetin Kombëtar të Ushqimit.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.