Category Archives: Lajmet e fundit

12 Mar
0

“Siguria ushqimore fillon me Ty”

AKU pranë konsumatorëve dhe bizneseve për ndërgjegjësim dhe informim AKU merr pjesë për here të parë në panaire me stendat e saj! Më datat 09-11 Mars 2018 AKU mori pjesë në dy panaire, përkatësisht: – Panairi HORECA organizuar në bashkëpunim ...

Lexo më shumë
06 Mar
0

AKU bllokon 41 kg mish dhe 35 kg sallam të pavulosur dhe për mungesë dokumentacioni në Sarandë

Autoritet Kombëtar i Ushqimit në vijim të masave për disiplinimin e therjes dhe tregtimit të mishit  në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore bllokoi  sot  në qarkun e Vlorës  dhe më konkretisht në qytetin e Sarandës, një sasi mishi prej ...

Lexo më shumë
05 Mar
0

AKU konfiskon produktin mish të pavulosur si dhe një sasi mishi që transportohej jashtë kushteve higjieno-sanitare

Autoritet Kombëtar i Ushqimit, në funksion të garantimit të sigurisë ushqimore dhe në vazhdim të masave për disiplinimin e tregtimit të mishit, bllokoi të hënën në qarkun e Vlorës një sasi mishi në njësinë e tregtimit me administrator shtetasin Pajtim ...

Lexo më shumë
24 Feb
0

AKU TAKIM ME OPERATORËT E BIZNESIT TË QUMËSHTIT TË QARKUT GJIROKASTËR

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në qarkun e Gjirokastrës ka zhvilluar një takim me operatorët e biznesit të cilët prodhojnë dhe përpunojnë qumësht në këtë qark. Rëndësia e këtij takimi u përçua edhe nga prezenca e madhe  dhe interesi i lartë ...

Lexo më shumë
21 Feb
0

Peleshi: Inspektimi i AKU në distancë plus masat mbështetëse për rritjen e standardeve të sigurisë ushqimore

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvilimit Rural, z. Niko Peleshi ka zhvilluar një takim me sipërmarrësit, dhe operatorët që kryejnë aktivitetitn e tyre në fushën e industrisë së mishit dhe të përpunimit të qumështit. Takimi është organizuar në kuadër të iniciativës ...

Lexo më shumë