Siguria ushqimore, AKU në shkollën “Kongresi i Manastirit”

Fushatës Kombëtare për ndërgjegjësimin e fëmijëve dhe të rinjve mbi elementë kryesorë të sigurisë ushqimore nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, iu bashkua shkolla “Kongresi i Manastirit” në Kombinat, Tiranë. Interesimi i nxënësve për ushqyerjen e shëndetshme, u tregua edhe ndërmjet pyetjeve dhe shkëmbimeve të shumta interaktive për misionin e AKU-së si institucioni që garanton me ligj sigurinë ushqimore në vend, duke i kushtuar vëmendje aspekteve që kontribuojnë në sigurinë e produkteve ushqimore. Në përfundim të këtij procesi u vlerësuan me certifikata “Ambasadorë të sigurisë ushqimore” 28 minimaturantë të Kongresit të Manastirit.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme