Bashkë me nxënësit e Lasgush Poradecit, për sigurinë ushqimore

Orëve ndërgjegjësuese mbi elementë kryesorë të sigurisë ushqimore, kësaj radhe iu bashkuan nxënësit e shkollës 9 vjeçare “Lasgush Poradeci”, në Tiranë. Përveç vëmendjes ndaj aspekteve që kontribuojnë në sigurinë ushqimore, fëmijët u ndërgjegjësuan edhe për mënyrat dhe formatet e shprehjes së ankesave dhe shqetësimeve që mund të hasin me sigurinë e produkteve ushqimore, pranë Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Në përfundim të këtij procesi u vlerësuan me certifikata “Ambasadorë të sigurisë ushqimore” 24 nxënës të Lasgush Poradecit.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme