EFSA, zhvillohet takimi i 87-të i Forumit Këshillues

Është zhvilluar në Parma të Italisë, takimi i 87-të i Forumit Këshillues të Autoritetit Evropian të Sigurisë Ushqimore (EFSA) me pjesëmarrjen e Koordinatorëve të vendeve anëtare të BE-së dhe vendeve kandidate për në BE, ndërmjet tyre edhe Shqipëria. Gjatë takimit u bënë prezantime të aktiviteteve të Rrjetit të Pikave të Kontaktit, organizimin e trajnimeve për vlerësimin e riskut të ushqimit dhe impaktet që kanë në shëndetin e njerëzve. EFSA ka bërë publikimet e ardhshme për konsultime publike, më pas edhe në nivele kombëtare të vendeve pjesëmarrëse, në rinovimin e Paneleve dhe Komiteteve Shkencore, për procesin e ekspertëve të ardhshëm.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme