Category Archives: Lajmet e fundit

22 Jan
0

SIGURIA USHQIMORE/ AKU SPOTI PERMBLEDHES PER VITIN 2018

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, si përgjegjës për sigurinë ushqimore është në çdo kohë në terren për identifikimin, kontrollin, evidentimin, ndëshkimin dhe ndalimin e çdo veprimtarie të kundraligjshme. Ashtu siç flasin dhe shifrat në këtë spot gjatë vitit 2018 përmirësimi i ...

Lexo më shumë
21 Jan
0

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave ✅ (14-18 janar 2019)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer: 📌 Për datat 14-18 janar 2019 janë kryer 474 Inspektime në terren dhe 910 inspektime në Pikat Doganore në të ...

Lexo më shumë
18 Jan
0

SIGURIA USHQIMORE/ AKU ZGJERON MË TEJ, PROGRAMIN PËR TRAJNIMIN E NXËNËSVE TË SHKOLLAVE

Duke e kthyer tashmë në një traditë dhe kulturë, AKU nisi dhe për këtë javë programin ndërgjegjësues në shkolla/çerdhe nën logon “Siguria Ushqimore”. Nxënësit e shkollës 9-vjeçare, “ Pezë-Helmas” në Pezë u njohën me piramidën ushqimore, vlerat ushqyese, proteinat, si ...

Lexo më shumë
17 Jan
0

AKU KUDO NË VEPRIM, KËTË HERË NË KORÇË DHE KUKËS

Autoritetit Kombëtar i Ushqimit vijon masat e intensifikuara të kontrollit, ndaj subjekteve të ndryshme operator të biznesit ushqimor, si dhe ndaj disiplinimit të therjeve të kafshëve në mbarë vendin. Konkretisht, DRAKU Korçë dhe Kukës pas një kontrolli , kanë konstatuar ...

Lexo më shumë
16 Jan
0

SIGURIA USHQIMIORE/ AKU DHE APP NJOFTOJNË AUTORITETET KONTRAKTORE PËR ZBATIM TË KRITEREVE

AKU dhe Agjencia e Prokurimit Publik i janë drejtuar sërish autoriteteve kontraktore me qëllim rritjen e cilësisë së ushqimit për grupe të veçanta të konsumatorëve që janë nën kujdesin dhe përgjegjësinë e tyre, sidomos për kategorinë me ndjeshmëri të veçantë ...

Lexo më shumë