Category Archives: Lajmet e fundit

26 Oct
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Z. Bledar Skenderi zhvillon takim pune me stafin e AKU Lezhë

Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Z. Bledar Skenderi zhvillon takim pune me stafin e AKU Lezhë për të diskutuar mbi problematika të inspektimit në terren dhe për të nxitur ritmet e punës në funksion të përmirësimit të performancës së inspektorëve.

Lexo më shumë
26 Oct
0

Diten e sotme u zhvillua ne AKU ne kuader te marreveshjes CEFTA takimi per komponentin ligjor te projektit SEED

Diten e sotme u zhvillua ne AKU ne kuader te marreveshjes CEFTA takimi per komponentin ligjor te projektit SEED (Projekt IT qe do te krijoje nje software per procedurat e pikes se kalimit kufitar) per te diskutuar mbi harmonizimin e ...

Lexo më shumë
25 Oct
0

AKU në zbatim të fushëveprimit të tij ka kryer ditën e sotme 159 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU

  AKU në zbatim të fushëveprimit të tij ka kryer ditën e sotme 159 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në OBU si: furra buke, ambalazhim çaj mali, standartizim paketim veze, stabiliment përpunim qumështi, thertore mishi kuq, etj. ...

Lexo më shumë
22 Oct
0

AKU pjesë e grupit ndërinstitucional për Koordinimin e Politikës Tregtare dhe Lehtësimin e Tregtisë

AKU pjesë e grupit ndërinstitucional për Koordinimin e Politikës Tregtare dhe Lehtësimin e Tregtisë.   U zhvillua sot takimi i 12-të në të cilin u diskutuan çështje të rëndësishme të barrierave jo-tarifore me vendet e Ballkanit dhe çështje të tjera ...

Lexo më shumë
22 Oct
0

Gjatë ushtrimit të aktivitetit për ditën e sotme, AKU ka kryer 102 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit për ditën e sotme, AKU ka kryer 102 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive: furra buke, standartizim paketim veze, pastiçeri, thertore mishi kuq, etj.   Drejtoritë ...

Lexo më shumë