Takim me strukturat e Drejtorisë Rajonale të AKU Shkodër

 
Takim me strukturat e Drejtorisë Rajonale të AKU Shkodër me qëllim rienergjizimin edhe më efektiv të misionit për sigurinë ushqimore dhe të qenit gati për sipërmarrje ambicioze si nisma “Open Balkan”, në kuadër të bashkëpunimit rajonal.
 
U diskutuan prioritetet e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe u mor përsipër që problematikat e hasura në praktikë të riorientohen efektivisht.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme