21.1.2022 | AKU


21.1.2022 | AKU Gjirokastër: Inspektorët kanë kryer 27 inspektime në biznese ushqimore të ndryshme: pastiçeri , njësi tregtimi, njësi shitje me shumicë produkte me origjinë shtazore, etj. Është dhënë 1 paralajmërim dhe është marrë 1 mostërpër analizim.


21.1.2022 | AKU Tiranë:
Inspektorët kanë kryer inspektime në 20 subjekte, përkatësisht: furrë buke , restorante , fast food , piceri , kopështe, etj. Janë dhënë 3 paralajmërime për parregullsi të gjetura.


21.1.2022 | AKU Durrës:
Inspektorët kanë kryer inspektime në 20 subjekte, përkatësisht: market , restorant, bar , baxho. Gjatë inspektimit për shkeljet e konstatuara u morën 10 masa paralajmërim . Janë kryer dhe 2 inspektime për verifikim kushtesh si njësi tregtimi mishi dhe kërkesë për licencim, të cilat u miratuan.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme