20.1.2022 | AKU


20.1.2022 | AKU Berat: 11 inspektime janë kryer në biznese ushqimore të ndryshme: tregtim mishi, thertore, furrë buke , stabiliment përpunim qumështi,etj. Gjatë inspektimeve janë këshilluar subjektet për zbatimin e rregullave dhe janë dhënë 4 paralajmërime.


20.1.2022 | AKU Lezhë: 11 inspektime janë kryer në biznese ushqimore të ndryshme: njësi tregtimi produkte duhani, restorant , njësi tregtimi ushqimore, bar kafe, etj. U dhanë 4 masa paralajmërim për mos rinovim dokumentacioni.


20.1.2022 | AKU Vlorë: 12 inspektime janë kryer në biznese ushqimore të ndryshme: furrë buke , njësi tregtimi mishi, tregtim peshku , agroturizëm bujtinë dhe për vlerësim paraprak për investime IPARD.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme