19.01.2022 | AKU

19.01.2022 | AKU Kukës: 12 inspektime të kryera në biznese ushqimore të ndryshme: tregtim mishi, kategori sociale, fast food, restorant etj. Gjatë inspektimeve janë këshilluar subjektet për zbatimin e rregullave dhe janë dhënë 2 paralajmërime.


19.01.2022 | AKU Fier: u kryen sot 19 inspektime . Janë kontrolluar operatorë: njësi tregtimi mishi të kuq, restorant , njësi tregtimi ushqimore, njësi tregtimi plehëra për përdorim për bimësinë. U dhanë 6 masa paralajmërim për mos rinovim dokumentacioni.


19.01.2022 | AKU Korçë: sot u inspektuan 10 operatorë: furrë buke , restorante , fast food . Janë marrë 3 mostra për analizim. Gjithashtu janë këshilluar operatorët e biznesit ushqimor për respektimin e detyrimeve ligjore dhe u dha 1 paralajmërim. U asgjësuan 14.400 kokrra vezë, 711.5kg mish dhe 100 kg galetë.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme