18.01.2022 | AKU

18.01.2022 | AKU Tiranë: 28 inspektime të kryera në biznese ushqimore të ndryshme: përpunim kafeje dhe çajra, tregtim peshk , tregtim bulmeti dhe baxho, pastiçeri , kopësht fëmijësh, etj. Gjatë inspektimeve janë këshilluar subjektet për zbatimin e rregullave dhe janë dhënë 9 ️paralajmërime. Inspektorët kanë marrë 4 mostra për analiza laboratorike.


18.01.2022 | AKU Gjirokastër: u kryen sot 33 inspektime . Janë kontrolluar operatorë: furrë buke , restorant , market , njësi tregtimi ushqimore e bar kafe. U dha një masë paralajmërim për mos rinovim dokumentacioni dhe u morën 9 mostra për analizim.


18.01.2022 | AKU Dibër: sot u inspektuan 21 operatorë: furrë buke , restorante , fast food . Gjithashtu janë këshilluar operatorët e biznesit ushqimor për respektimin e detyrimeve ligjore.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme