17.01.2022 | AKU

17.01.2022 | AKU Tiranë: 30 inspektime të kryera në biznese ushqimore të ndryshme: markete, supermarkete, furra buke, njësi tregtimi mishi, pastiçeri, kopësht fëmijësh, etj. Gjatë inspektimeve janë këshilluar subjektet për zbatimin e rregullave dhe janë dhënë 8 paralajmërime. Inspektorët kanë marrë 9 mostra për analiza laboratorike.
 
17.01.2022 | AKU Durrës:
Inspektorët kanë kryer inspektime në zbatim të planit të punës në 25 subjekte, përkatësisht: markete , restorant, bar , furrë buke , baxho , magazinë peshk. Për shkeljet e konstatuara u morën 7 masa Paralajmërim. 7 subjekte nuk kanë shkelje , 3 subjekte u gjetën të mbyllur, 1 në rikonstruksion.
 
17.01.2022 | AKU Elbasan: sot u inspektuan 21 operatorë: furrë buke, njësi tregtimi mishi , kategori të veçanta si kopështe e çerdhe. Është vënë 1 paralajmërim për parregullsi.
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.