Lajme dhe Njoftime

7 qershori – Dita Ndërkombëtare e Sigurisë Ushqimore, na bën bashkë edhe këtë vit! Kjo ditë frymëzon qëllimin e përbashkët për parandalimin, zbulimin dhe
Lidhur me publikimin në media, mbi pretendimet dhe opinionet lidhur me njoftimet e RASSF dhe përdorimin e “pesticideve të ndaluara”, sqarojmë dhe informojmë konsumatorin
20 Maji është dita botërore e bletëve, një insekt kaq i rëndësishëm për jetën në planetin tonë. Me aktivitetin e tyre ato kontribuojnë në
Previous
Next

Raporti Javor 1-6 Qershor 2023

0
Inspektime në terren
0
Kontrolle në Pikat e Inspektimit Kufitar
0
Mostra për analiza laboratorike
0
Masa administrative

Konsumo shëndetshëm

Udhëzues biznesi specifik

Bashkëpunëtorë

Pse duhet të vizitoni faqen tonë

Ne faqen tonë bizneset dhe konsumatorët do të gjejnë një mundësi trajtimi të nevojave të tye për informacion të saktë, si edhe për të pasur një linjë të hapur komunikimi ku gjithcka vendoset në kontekstin e gjetjes dhe krijimit të zgjidhjeve reciproke.

Për konsumatorin & nga konsumatori

Nje konsumator i informuar eshte konsumator i siguruar. Konsumatori ketu gjen dedikimin e AKU per informacione te sakta mbi vlerat dhe dietat e duhura ushqimore, si edhe keshillimet e eksperteve te AKU, shoqeruar edhe me trajtim komunikativ te drejtperdrejte shqetesimesh apo propozimesh. Cdo komunikim na vlen te gjitheve.

Një biznes ushqimor i përgjegjshëm

Në dedikimin e vet të përditshëm, AKU nxit një biznes ushqimor të përgjegjshëm. Të gjithë bashkë gjejmë veten në vendosmerinë reciproke për biznes të shëndetshëm. Në këtë faqe biznesi ushqimor mund të marrë të gjithë informacionin procedural për cdo stad të funksionimit të tij. Shëndeti i konsumatorit fillon nga ju.

Bashkohu

Po na ndiqni në rrjetet tona sociale?