Category Archives: Lajmet e fundit

15 Jun
0

Sot AKU ka kryer 175 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 175 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë
14 Jun
0

Sot AKU ka kryer 184 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 184 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë
11 Jun
0

Sot AKU ka kryer 146 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë kryer 146 inspektime dhe monitorime në bazë të fushës së veprimtarisë të planit të inspektimit dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në e-mail zyrtar info@aku.gov.al   Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ...

Lexo më shumë
11 Jun
0

ZHVILLOHET TRAJNIMI PËR OBU-TË NGA EKSPERTËT E PROJEKTIT “SIGURIA USHQIMORE”, NË BASHKËPUNIM ME AKU

  Trajnimi zhvillohet mbi dy botime “Udhëzuesit për Sigurinë Ushqimore, 1&2 dhe “Ushqim i Sigurtë në Lëvizje”, të realizuara në bashkëpunim ndërmjet ekspertëve të FSAI (Autoriteti Irlandez i Sigurisë Ushqimore) dhe ekspertëve të AKU-së, për të trajnuar dhe këshilluar OBU-të ...

Lexo më shumë
11 Jun
0

Pyetje të Shpeshta – Influenca Aviare (Gripi i Shpendëve)

P1: Çfarë është Influenca Aviare? P: Influenca Aviare (IA) është një sëmundje virale me ngjitshmëri të lartë, që prek një sërë speciesh të shpendëve shtëpiake, si dhe zogjve që mbahen si kafshë shtëpiake dhe atyre të egër në sistemin e ...

Lexo më shumë