Siguria Ushqimore

Sa herë në ditë duhet t’i lani duart?

Larja e duarve ka qenë së fundmi refren i perditshëm si masë mbrojtëse ndaj Covid-19. Por kjo rutinë ju mbron edhe nga bakteret që na rrethojnë. Sa here në ditë duhen larë duart?
Jepni përgjigjen tuaj në komente dhe na ndiqni nesër për postimin e përgjigjes së saktë.

 #aku #konsumator #siguriaushqimore #këshillapërkonsumatorët #foodsafety #bashkëpërsigurinëushqimore #projektipërsiguriushqimore #euforalbania

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme