A është e këshillueshme të konsumoni vezët e gjalla?

A është e këshillueshme të konsumoni vezët e gjalla? Ju si mendoni?

Jepni përgjigjen në komente dhe klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.

 

#aku #konsumator #siguriaushqimore #këshillapërkonsumatorët #foodsafety #bashkëpërsigurinëushqimore #projektipërsiguriushqimore #euforalbania

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme