Category Archives: Lajmet e fundit

05 Sep
0

Prezantohet Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit

Në ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, u prezantua sot drejtori i ri, i sapoemëruar në këtë detyrë nga Kryeministri Edi Rama. Ai është Z.Dritan Sejko, i cili deri tani mbante postin e Zëvendësdrejtorit të Hipotekës Tiranë. Z.Sejko zëvendësoi në ...

Lexo më shumë
08 Jul
0

AKU, hetim tregëtimit të mishit dhe punës së drejtorive rajonale

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit do të hetojë me të gjitha kapacitetet e saj, mënyrën se si ende gjendet mish në njësitë e tregëtimit në një pjesë të qyteteve të vendit, për vendin ku është therur, therore, pika shitjeje apo mënyra ...

Lexo më shumë
08 Jul
0

AKU merr masa për parandalimin e përhapjes së sëmundjes së Gjedhit, LSD

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit merr masa të menjëhershme, në lidhje me zbatimin e Urdhërit të Ministrit të Bujqësisë, Z.Edmond Panariti, Nr. 372, datë 08.07.2016, sipas të cilit “ndalohet importi dhe tranzitimi nga shtetet Kosovë, Serbi, Greqi dhe Bullgari për në ...

Lexo më shumë
06 Jul
0

AKU, pulla inspektimi në restorante, Panariti e Shehu: Garanci për sigurinë e konsumatorit

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, në kuadër të masave për garantimin e sigurisë ushqimore, veçanarisht gjate sezonit turistik, nis vendosjen e certifikatave te inspektimit (stickera) ne ambientet e shërbimit, si restorante, bar-kafe, fast-food, pastiçeri etj. Kjo nismë filloi sot në Durrës ...

Lexo më shumë
05 Jul
0

AKU bllokon 260 kg peshk, transportohej në bagazh autobusi dhe pa dokumente

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit bllokon dhe asgjëson një sasi peshku, e cila transportohej në një autobus udhëtarësh. Me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm të AKU-së, Z.Isuf Shehu, Drejtoria e AKU-së në Korçë, në bashkëpunim dhe me strukturat e Policisë së ...

Lexo më shumë