AKU merr pjesë në takimin tematik prezantues të SEED+

 

AKU merr pjesë në takimin tematik prezantues të SEED+ (Projekt i cili do të implementojë platformën IT për shkëmbimin sistematik të të dhënave ndërmjet anëtarëve të Marrëveshjes CEFTA dhe konkretisht institucioneve veterinare dhe fitosanitare që operojnë në kufi).
 
Kjo marrëveshje synon lehtësimin e tregtisë dhe integrimin ekonomik rajonal mes vendeve të Ballkanit Perëndimor, duke mundësuar harmonizimin e kritereve ligjore dhe rregullatore në ndihmë të operatorëve të biznesit.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme