Zhvillohet takimi AKU-Ambasada Italiane dhe Confindustria Albania

 

Zhvillohet takimi AKU-Ambasada Italiane dhe Confindustria Albania
 
Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së, Z. Bledar Skënderi dhe Drejtori i Menaxhimit të Riskut dhe Koordinimit të Inspektimeve, Z.Azbi Arapi marrin pjesë në takimin me Ambasadën Italiane për të promovuar bashkëpunimin mes dy vendeve në kuadër të sigurisë ushqimore dhe zhvillimin e sektorit agroushqimor.
 
Gjatë takimit u diskutuan, nevoja për aftësitë menaxhuese të kompanive përgjatë të gjithë zinxhirit të furnizimit, bazuar në standardet dhe politikat e BE-së si dhe objektivat e Agjendës 2030.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme