AKU/ Drejtori i Përgjithshëm monitoron Pikën e Inspektimit Kufitar në Kapshticë

Drejtori i Përgjithshëm i AKU, Z. Robert Lili, monitoron nga afër situatën në Pikën e Inspektimit Kufitar Kapshticë.

Çdo ngarkesë me produkte ushqimore që futet në vend do të kalojë në filtra rigorozë të kontrollit!
Zero tolerancë për shkelësit e ligjit dhe përgëzim për ata Operatorë të Biznesit Ushqimorë, të cilët po bashkëpunojnë, për të përballuar situatën e vështirë në vend!
Nuk ka dhe nuk do të ketë mungesë të produkteve ushqimore në treg!

Së bashku, do t’ia dalim!

❗️ FRIKË ASPAK, KUJDES PO

 

Për më shumë, ndiqni videon.

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme