AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

 

AKU vijon në mënyrë rigoroze monitorimet në të gjithë vendin për të garantuar sigurinë ushqimore.

Gjatë ditës së sotme:

Janë kryer 98 monitorime dhe kontrolle zyrtare,

Janë vendosur 2 masa administrative “gjobë” me vlerë 100,000 lekë (produkte të pambuluara, mungesë dezinfektantësh etj).

Zero tolerancë për çdo shkelje dhe tentativë abuzimi si dhe bashkëpunim për këdo që zbaton ligjin dhe masat e marra për të mbrojtur shëndetin e të gjithëve.

 

❗️ Frikë Aspak, Kujdes Po

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme