AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

 

Edhe sot, si çdo ditë të luftës së pandalur për mbrojtjen e jetës së të gjithë qytetarëve shqipëtar, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon monitorimet në të gjithë subjektet ushqimore.

Gjatë ditës së sotme AKU ka kryer kryer 101 monitorime, në njesi tregtimi fruta-perime, furra buke, markete, supermarkete, njesi tregtimi mishi etj.

Qëllimi kryesor ka qenë zbatimi i masave rigoroze të marra (mbajtja e dorezave dhe maskave, respektimi i distancës, mbulimi i produkteve fruta-perime dhe tregtimi i bukës së paprerë) me qëllim evitimin e çdo përhapje të mundshme të COVID-19.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit do të vijojë monitorimet në terren me zero tolerancë ndaj abuzuesve si dhe do të jetë në krah të atyre që bashkëpunojnë për kalimin e kësaj situate.

 

❗️ Frikë Aspak, Kujdes Po

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme