Category Archives: Lajmet e fundit

logo AKU
29 Sep
0

Disa këshilla të publikuara nga OBSH për konsumatorët në lidhje me situatën e pandemisë Covid-19.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit risjell në vëmendje disa këshilla të publikuara nga OBSH për konsumatorët në lidhje me situatën e pandemisë Covid-19. Klikoni në linkun më poshtë: OBSH Keshilla per Konsumatoret

Lexo më shumë
28 Sep
0

AKU kryen 335 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në garantim të sigurisë ushqimore dhe mbrojtjes së shëndetit të konsumatorëve ka vijuar edhe gjatë ditës së sotme, inspektimet dhe monitorimet edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Task-Forca Anti-Covid vazhdon të këmbëngulë në zbatimin e protokolleve ...

Lexo më shumë
logo AKU
28 Sep
0

Rregullat e publikuara nga OBSH për bizneset ushqimore në lidhje me situatën e pandemisë Covid-19.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ju sjell në vëmendje disa rregulla të publikuara nga OBSH për bizneset ushqimore në lidhje me situatën e pandemisë Covid-19. Klikoni mbi likun më poshtë: Rregullat e Publikuara nga OBSH 

Lexo më shumë
25 Sep
0

AKU kryen 378 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë kryer 378 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin. Vijon monitorimi nga Task-Forca në të gjitha kopshtet dhe shkollat e vendit, për zbatimin me përpikmëri të protokolleve të sigurisë, si mënyrë e ...

Lexo më shumë
24 Sep
0

AKU kryen 307 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin edhe si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid Task-Forca vijon me monitorimet nëpër kopshte e shkolla për zbatimin rigoroz të protokolleve të sigurisë kundër ...

Lexo më shumë