Category Archives: Lajmet e fundit

14 Jul
0

AKU kryen 652 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vazhduar punën e tyre në të gjithë vendin në inspektime dhe monitorime si pjesë e Taks-Forcës Anti-Covid. Protokolli i Sigurisë kundër përhapjes së sëmundjes Covid-19 duhet rigorozisht të zbatohet nga të gjitha bizneset. Taks-Forca Anti-Covid ...

Lexo më shumë
13 Jul
0

AKU kryen 589 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorime si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid. Kërkohet vëmendje maksimale nga Grupet e Task Forcës në zbatim të përpiktë të Protokollit të Sigurisë ...

Lexo më shumë
10 Jul
0

AKU kryen 629 inspektime dhe monitorime

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar inspektimet dhe monitorimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe si pjesë e Taks-Forcës anti-Covid. Respektimi i masave të marra dhe zbatimi i protokollit të sigurisë janë kryefjala në çdo monitorim të kryer. Gjatë kontrolleve ...

Lexo më shumë
09 Jul
0

AKU kryen 393 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar dhe gjatë ditës së sotme inspektimin dhe monitorimin,  si pjesë e Taks-Forcës Anti-Covid. Në çdo monitorim kërkohet vëmendje maksimale e subjekteve për të respektuar përpikmërisht protokollin e sigurisë anti-covid. Gjatë inspektimeve janë dhënë 29 ...

Lexo më shumë
08 Jul
0

AKU kryen 506 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme, inspektimet dhe monitorimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe si pjesë e Taks-Forcës Anti-Covid. Kërkohet vëmendje e shtuar ndaj çdo biznesi në monitorime që të respektohet i plotë protokolli ...

Lexo më shumë