Category Archives: Lajmet e fundit

28 Jan
0

Sot AKU ka kryer 497 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e sigurisë ushqimore në operatorë ...

Lexo më shumë
28 Jan
0

AKU-OAK (Oda e Afarizmit të Kosovës) takim dypalësh për eksportin e produkteve ushqimore nga Kosova në Shqipëri

Gjatë ditës së sotme në ambientet e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit u realizua takimi mes përfaqësuesve të institucioneve të sigurisë ushqimore në forcim të bashkëpunimit dhe zbehjen e çdo barriere në lidhje me eksportet që kryhen nga Kosova në Shqipëri. ...

Lexo më shumë
27 Jan
0

Sot AKU ka kryer 477 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e sigurisë ushqimore në operatorë ...

Lexo më shumë
26 Jan
0

Sot AKU ka kryer 482 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e sigurisë ushqimore në operatorë ...

Lexo më shumë
25 Jan
0

Sot AKU ka kryer 485 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin, ne zbatim te planit te punës por edhe si pjesë e Task-Forcës Anti Covid. Gjatë kontrolleve zyrtare për garantimin e sigurisë ushqimore në operatorë ...

Lexo më shumë