Drejtori i Përgjithshëm i AKU, Z. Bledar Skënderi i pranishëm ne panelin mbi sigurinë ushqimore ne emisionin “Ilva Now”

Drejtori i Përgjithshëm i AKU, Z. Bledar Skënderi i pranishëm ne panelin mbi sigurinë ushqimore ne emisionin “Ilva Now” te gazetares se mirënjohur Znj. Ilva Tare ne Televizionin Euronews Albania.

Skënderi analizoi aspekte te sigurisë ushqimore si kriteret e etiketimit, përafrimi i legjislacionit kombëtar me acquis te BE për te qene sa me pranë standardeve dhe qasjeve Evropiane, amendimet ne Kodin Penal për kundravajtjet mbi sigurinë ushqimore dhe çështje te tjera te rëndësishme ne fokusin e punës se AKU dhe mbrojtjen e konsumatorit.

Drejtori i Përgjithshëm u shpreh se misioni është përforcimi i kapaciteteve te AKU, duke rritur cilësinë e kontrolleve zyrtare dhe mbështetjen me sisteme me te mira, staf dhe buxhet.

 

Në vijim gjeni videon e plotë të intervistës:

 

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme