Category Archives: Lajmet e fundit

20 Oct
0

Jetëgjatësia e produkteve Ushqimore

  Çfarë është jetëgjatësia minimale? (Neni 24, VKM 434 datë 11.07.2018) Në rastet e produkteve ushqimore, që nga pikëpamja mikrobiologjike kanë shkallë të lartë të prishjes dhe, si rrjedhojë, pas një periudhe të shkurtër kohe paraqesin një rrezik të menjëhershëm ...

Lexo më shumë
19 Oct
0

Gjatë ushtrimit të aktivitetit për ditën e sotme, AKU ka kryer 126 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit për ditën e sotme, AKU ka kryer 126 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive: anije peshkimi, furra buke, stabiliment përpunim/ambalazhim vere, mjalti, baxho, fabrikë vaji, thertore, ...

Lexo më shumë
18 Oct
0

Gjatë ushtrimit të aktivitetit, AKU ka kryer 135 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive

Gjatë ushtrimit të aktivitetit, AKU ka kryer 135 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive: stabiliment përpunim peshku, furra buke, njësi tregtimi produkte plehëruese, thertore, etj.   Drejtoritë Rajonale të AKU- së ...

Lexo më shumë
18 Oct
0

Deklarata e Vlerave Ushqyese

  Çfarë informacioni duhet të shfaqet në deklaratën vlerave ushqyese Informacioni mbi sa vijon duhet të deklarohet për 100g/ml të produktit: Energjia (kJ/kcal), Yndyra (g), Yndyrna të ngopura, Karbohidrate (g), Sheqerna (g), Proteina (g) dhe Kripë (g) (Shtojca XIII Pjesa ...

Lexo më shumë
15 Oct
0

Gjatë ushtrimit të aktivitetit, AKU ka kryer 111 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive

  Gjatë ushtrimit të aktivitetit, AKU ka kryer 111 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të biznesit ushqimor të kategorive: stabiliment prodhim veze, stabiliment prodhim/ambalazhim pije alkolike, thertore, etj.   Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ...

Lexo më shumë