Bashkë me të rinjtë e Çajupit, për sigurinë ushqimore

Orët ndërgjegjësuese mbi elementë kryesorë të sigurisë ushqimore, kësaj radhe iu bashkuan të rinjve të shkollës së Mesme të Përgjithshme “Andon Zako Çajupi” në Tiranë. Përveç vëmendjes ndaj aspekteve që kontribuojnë në sigurinë ushqimore, të rinjtë janë ndërgjegjësuar edhe për mënyrat dhe formatet e shprehjes së ankesave dhe shqetësimeve që mund të hasin me sigurinë e produkteve ushqimore, pranë Autoritetit Kombëtar të Ushqimit. Një ndër misionet e rëndësishme të AKU-së është ndërgjegjësimi për sigurinë ushqimore dhe ia kemi arritur në tregues të besimit dhe reagimit të të rinjve. Në përfundim të këtij procesi u vlerësuan me certifikata “Ambasadorë të sigurisë ushqimore” edhe 28 të Çajupi

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme