Çelet AgroPark Tirana, pikë takimi ndërmjet konsumatorëve dhe fermerëve

Është çelur tregu më i ri në Farkë, si hapësirë e nevojshme për fermerët dhe konsumatorët. Tregu shtrihet në një hapësirë piktoreske prej 25 mijë katrorë, i cili do të bëjë bashkë, agropërpunuesit, grumbulluesit, shitësit e lëndëve të para ushqimore, por do të ofrojë edhe standarde të larta të sigurisë ushqimore, me kapacitete frigoriferike dhe me kushte shumë të mira higjieno-sanitare. Në këtë inagurim të AgroTirana në Farkë, ishin pjesëmarrës edhe Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në stendë së bashku me Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, me broshura informuese për konsumatorët, fermerët dhe subjektet ushqimore.

 #bashkëpërsigurinëushqimore #aku #siguriaushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme