AKU me nxënësit e Elbasanit, për sigurinë ushqimore.

Orët sensibilizuese për sigurinë ushqimore, zhvilluar nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, kanë ndaluar në Elbasan, me nxënësit e shkollës 9 vjeçare “Ali Agjahu” dhe të rinjtë e shkollës së Mesme të Përgjithshme “Dhaskal Todri”. Orët ndërgjegjësuese mbi sigurinë ushqimore, u zhvilluan në ndëraktivitet të plotë, që nga vëmendja e shtuar në ushqyerjen e shëndetshme, zgjedhjen e ushqimit të sigurt, deri tek evidentimi i jetëgjatësisë së produkteve ushqimore, si dhe mënyrat e ankimit në AKU kur hasin probleme me sigurinë ushqimore. AKU kishte kënaqësinë që në fund të këtij procesi të motivonte 56 nxënës dhe të rinj elbasanas si, “Ambasadorë të sigurisë ushqimore”.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme