AKU vlerëson nxënësit e shkollës 9-vjecare “Mihal Grameno”.

Certifikimi i “Ambasadorëve të Vegjël të Sigurisë Ushqimore” në shkollën 9-vjeçare “Mihal Grameno” nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, ishte fillimi i rrugëtimit për formimin e fëmijëve si konsumatorë më të ndërgjegjshëm rreth të ushqyerit shëndetshëm.

Interesi dhe dëshira e shprehur nga nxënësit e kësaj shkolle për ushqimin dhe sigurinë e produkteve ushqimore është vetëm hapi i parë i projektit informues/sensibilizues të nisur nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, e që në vazhdim do të shtrihet në të gjithë vendin.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme