KËSHILLA PËR SIGURINË USHQIMORE NË SHTËPI

 
CILA ËSHTË MËNYRA MË E MIRË PËR T’I LARË PERIMET?
 
Ka disa mënyra për larjen e perimeve. Ju cilën përdorni?
 
Na ndiqni nesër për postimin e përgjigjes së saktë.
 
Në bashkëpunim me #thefoodsafetyproject nga sot fillojmë një fushatë këshilluese me aspekte praktike të sigurisë ushqimore, pasqyruar në disa E infografika dhe mini-kuiceve.
 
 
 
 
“Larja me ujë të ftohtë dhe të pastër”
 
Kjo është përgjigjja e saktë se cila është mënyra më e mirë për të larë perimet.
 
 
 
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme