TASHMË KOORDINATORI ANTIKORRUPSION PRANË AKU-SË

Pranë AKU-së tashmë ka një strukturë të posaçme ku objekt i të cilit është lufta kundër çdo lloj forme të korrupsionit.

Qytetarët janë aleatët kryesor në identifikimin dhe adresimin e rasteve korruptive, pasi janë ata që marrin shërbime në këtë institucion.

Denonconi çdo rast  korruptiv pranë E-mail:  koordinatori.ak@drejtesia.gov.al

 

https://fb.watch/78QuTF2Wm3/

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme