AKU kryen 626 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së me fokus të pandërprerë sigurinë ushqimore kanë kryer 626 inspektime në kuadër të Planit Vjetor dhe si pjesë e Taks-Forcës anti-Covid.Duke këshilluar bizneset ushqimore për rëndësinë e madhe që ka në këto momente respektimi me rigorozitet i protokollit të sigurisë ushqimore, kushtet higjieno- sanitare, mbajtja e distances fizike dhe përdorimi i maskave kundër përhapjes së Covid-19.

Në kuadër të Planit të Marrjes së Mostrave janë marrë 42 mostra për kryerjen e analizave laboratorike.

AKU është çdo ditë në terren, për të mbrojtur shëndetin e konsumatorit, si dhe për produkte të sigurta në tavolinat e çdo familjeje.

 

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.